Picture
Så fik jeg læst mig igennem bogen med de mange sider.  Bogen handler om det
berømte spædbørnshjem Kongslund, som især 1950’erne og 1960’erne sørgede for at bortadoptere tusindvis af børn. Børnehjemmet er centrum for denne spegede historie som omhandler Syv børn, som alle kom til verden på Rigshospitalets fødegang B og som blev bortadopteret fra Kongslund til familier rundt omkring i Danmark.
Fælles for de Syv børn var at de boede alle på "Elefantstuen" og de voksede op uden at kende det mindste til deres fortid.....undtagen eén.
Marie Ladegaard, hovedpersonen i romanen,  kom til Kongslund som hittebarn, og har igennem alle årene i det skjulte dog fulgt de syv børn og deres livsforløb, og da forstanderinden skal fejre sit 60 års jubilæum, beslutter Marie at gribe ind i
skæbnen og sender anonyme breve til nogle af de syv, og så er romanen i gang.

Bogen er til tider meget spændende - men der findes også afsnit som er fuldstendigt uvedkommende for romanen.....jeg kunne sagtens have gjort den 200 sider kortere. Den har været meget omtalt og derfor skulle jeg da selvfølgelig læse den - derfor blev jeg faktisk skuffet da jeg var færdig. Jeg var ved at lægge den fra mig flere gange, men så tænkte
jeg....ejjj nu kommer der snart noget stort, men det kom aldrig. Alt i alt en okey roman, men for lidt spænding og for meget politik.